آسانسوریان

مقالات اموزشی و دانستنی حوزه آسانسور

آسانسوریان

مقالات اموزشی و دانستنی حوزه آسانسور

آموزش نصب و راه اندازی آسانسور و ارائه مقالات جامع در مورد آسانسور و بالابر و معرفی جدید ترین تکنولوژی های صنعت آسانسور و پله برقی

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

مگنت آسانسور

مگنت درب آسانسور

وسیله ای است که از یک سیم پیچ مغناطیسی ، یک اهرم و یک جک تشکیل شده و بر روی کابین و طرف قفل ایمنی درب زبقات نصب می شود .
به این صورت که قفل درب هنگام رسیدن به طبقات با فشار این مگنت باز می شوند .
هرگاه کابین مقابل طبقه ای که در آن توقف دارد برسد ، مگنت درب باز کن هم زمان با آسانسور از کار افتاده و اهرم آن که تحت فشار جک عمل می کند اهرم قفل را به عقب رانده و زبانه قفل از لنگه در بیرون آمده و اجازه باز شدن درب را می دهد .
این سیستم به ۲ شکل در آسانسور ها وجود دارد .

مگنت دربازکن

  1. مگنت درب بازکن
  2. این سیستم به دو شکل در آسانسور ها وجود دارد
  3. درب های معمولی لولایی
  4. درب های اتوماتیک کشویی ، تلسکوپی

برای جلوگیری از باز شدن درب لولایی طبقه هنگامی که کابین در سر طبقه مورد نظر نیست ، درب آن طبقه باید قفل بماند . این موضوع در درب های لولایی طبقات از اهمیت زیادی برخوردار است . برای این منظور در داخل چارچوب درب لولایی هر طبقه ، نوعی قفل مخصوص تعبیه میشود که دارای یک بازوی متحرک است . هنگام توقف کابین در هر یک از طبقات مگنت درب بازکن که روی کابین در سمت قفل ها تعبیه شده است تحریک شده و با باز شدن کمان آن ، بازوی قفل جابجا شده و در نهایت توسط این بازو ، زبانه قفل از لنگه درب طبقه خارج میگردد و در این صورت امکان باز شدن درب توسط مسافر از داخل کابین یا طبقه خواهد بود . اهرم (مگنت درب بازکن) در حالتی که کابین همتراز طبقه است به صورت باز بوده و در هنگام حرکت کابین بسته میشود تا به بازوی قفل درب دیگر طبقات که ازکنار آنها میگذرد برخورد نکند.

مگنت درب اسانسورر چگونه کار میکند

در نوع اول یک دستگاه کوچک فلزی با سیم پیچ و هسته متحرک که روی کابین نصب میشود وظیفه باز کردن درب را بر عهده دارد.
به این شکل که در حال حرکت ولتاژی به سیم پیچ آن اعمال میشود که بازوی متحرک کمان درب را جمع نگاه میدارد و مانع از برخورد آن با بازوهای قفل درب میشود.
پس از رسیدن آسانسور به طبقه مورد نظر ولتاژ اعمال شده برداشته میشود که باعث خوردن بازو به دستگیره قفل درب شده درب باز می گردد.ولتاژ کار کمان معمولا 220 ولت ac میباشدکه با یک مدار ساده دیودی پس از تحریک ، نیم سیکل میشود تا از سوختن سیم پیچ در دراز مدت جلوگیری کند.
در آسانسور های با درب اتوماتیک وظیفه باز و بستن درب به عهده یک موتور الکتریکی میباشد.این موتور در سیستم های جدید 24 ولت dc میباشدولی در سیستم های قدیمی از موتورهای 3 فاز 110 یا 380 استفاده میشده.
مگنت هایی که برای باز کردن قفل ها بکار می روند به دو صورت مکانیکی و برقی می باشند.
مگنت های مکانیکی معمولا به همراه درب داخل کابین سفارش داده می شوند اما مگنت های برقی را می توان جداگانه سفارش داد. ویژگی مگنت برقی نسبت به مگنت مکانیکی در این است که اگر زمانی درب داخل کابین به هر دلیلی از کار بیفتد می توان با استفاده از روش هایی همچنان از آسانسور استفاده نمود تا زمانی که مشکل آن برطرف شود اما در صورتی که از مگنت مکانیکی استفاده شود آنگاه در صورت خراب شدن درب داخل کابین، آسانسور بلا استفاده خواهد بود.
بیشتر مگنت های برقی در بازار از نوع جان لیفت و یا  اونسا ترک می باشند.

  • ۹۹/۰۳/۰۳
  • reza ghorbani

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی